Teemme kotisivut yritykselle ympäri Suomea

Kotisivusi.fi toteuttaa uusia kotisivuja sekä kotisivujen päivityksiä ympäri yritykselle Suomea. Toteutamme kotisivut tyytyväisyys takuulla!

Kotisivut ovat liiketoiminnan ydin, ja ilman kotisivuja yrityksen on vaikea pärjätä alasta riippumatta. Uutta yritystä perustaessa on tärkeää avata omat verkkosivut mahdollisimman pian. Toimivien kotisivujen avulla hankit uusia asiakkaita ja luot yrityksellesi näkyvyyttä.

Vanhanaikaiset verkkosivut eivät toimi nykyajan mobiililaitteilla ja sivuston ulkoasu vanhenee ajan saatossa. Nykyaikaiset verkkosivustot palvelevat yrityksiä kuitenkin vielä kymmeniä vuosia.

Uudet, nykyaikaiset kotisivut ovat mobiilioptimoidut, helppokäyttöiset ja hakukoneoptimoidut. Nykyaikaiset sivustot tukevat myyntiä ja tuo asiakkaita luoksesi. Totetamme uudet kotisivut joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toteutamme kotisivut monikäyttöisellä ja suositulla wordpress alustalla. WordPress sivustoja on helppo päivittää jatkossa myös itse ja sivustot palvelevat sinua kymmeniä vuosia.

Aloita verkkosivustojen suunnittelu lähettämällä meille yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Yhteydenotto

Asiakaspalvelu ja myynti

Joona Tuomivaara

+358 40 5902072

13 + 14 =

Toimintamallimme

1. Sovimme ajan maksuttomalle tapaamiselle tai verkkopalaverille

2. Tapaamisessa kartoitamme teidän tilanteen ja tarpeen

3. Kerromme uusien sivustojen eri ominaisuuksista, mahdollisuuksista ja tuomme esille myös omat ideamme teidän tarpeisiin

4. Laskemme tarjouksen kotisivujen toteutuksesta

5. Toteutamme sivustot joustavasti

6. Muokkaamme sivustoja kunnes olet niihin täysin tyytyväinen

7. Lähetämme sinulle laskun ja ohjeet sivuston muokkaukseen