WordPress kotisivut yritykselle, jotka tuovat lisää asiakkaita.

Valitse meidät yhteystyökumppaniksi, niin saat hakukoneista löytyvät WordPress kotisivut yritykselle, jotka toimivat niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Miksi valitset yritykselle WordPress kotisivut?

WordPress kotisivut ovat erinomainen valinta yritykselle. WordPress taipuu monenlaisiin sivustoihin, kuten verkkokauppoihin, uutissivustoihin, blogeihin ja perinteisiin yrityksien kotisivuihin.

Wordpress kotisivut yritykselle.

WordPressin monipuolisuus

WordPress kotisivut soveltuu monenlaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Tarvitsee yritys sitten sähköisen käyntikortin, kotisivut, uutissivuston, portfolion, tai verkkokaupan, niin se on mahdollista WordPressillä. Erilaisten teemojen ja lisäosien avulla voidaan rakentaa juuri yrityksesi näköiset kotisivut.

WordPress + Hakukoneoptimointi

WordPress alustalle tehdyt kotisivut on mahdollista optimoida hakukoneita ajatelle. WordPress ei automaattisesti optimoidu hakukoneille, mutta kun sivuston tekijä on ammattitaitoinen, niin oikeilla toimenpiteillä saadaan näkyvyyttä kotisivuilla. WordPress-sivusto saadaan helposti hakukoneystävälliseksi. Olemme tehneet paljon onnistuneita hakukoneoptimointiprojekteja, ja voimme esitellä sinulle mitä sillä voi saavuttaa.

WordPress kotisivut + hinta

WordPress kotisivujen hintaan vaikuttaa sivuston koko ja sivustokohtaiset ominaisuudet. WordPress kotisivujen hinta vaihtelee paljon esimerkiksi sivujen määrän ja teknisten ominaisuuksien takia. Hakukoneoptimointi on lähes aina tärkeä osa kotisivuja, ja sen laajuus ja tavoitteet vaikuttavat kotisivujen hintaan. WordPress kotisivujen hinta on meillä alkaen 500 €.

WordPressin monipuolisuus

WordPressin suosio on saanut monet alan ammattilaiset tekemään teemoja ja lisäosia alustalle. Teemoilla määritellään sivupohjaa ja miltä sivuston runko näyttää. WordPressin tuhannet lisäosat mahdollistavat uusia ominaisuuksia yrityksesi kotisivuille, kuten sähköpostilistan, yhteydenottolomakkeen, verkkokaupan, chat-ikkunan, tai hakukoneoptimointia. Teemoilla ja lisäosilla saadaan aikaan toimivat WordPress kotisivut yritykselle.

Responsiiviset kotisivut

Mobiilioptimointi on tärkeä osa yrityksen kotisivuja, sillä jo yli 65% kaikesta internetselailusta tapahtuu mobiililaitteella. Mobiililaitteella tarkoitetaan älypuhelimia ja tabletteja. On siis tärkeää että yrityksen kotisivut responsoituvat niin puhelimelle, tabletille kuin eri kokoisille tietokoneille. Teemme wordpress kotisivuja yrityksille aina responsiivisena kaikille laitteille.

Maailman suosituin alusta kotisivuille

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin alusta verkkosivustolle, tilastojen mukaan 43% kaikista kotisivuista ympäri maailman on tehty WordPress -alustalle. Sisällönhallintajärjestelmien osalta WordPress hallitsee yli 60% markkinoista. WordPress jatkaa yhä kasvuaan, esimerkiksi kaikkien kotisivujen osuus vuonna 2021 oli 39% ja 2022 vastaava luku oli 43%

Asiakkaiden kokemuksia.

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet yhteistyöstä. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, niin saat wordpress kotisivut yritykselle, jotka toimivat niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.
Kotisivut yritykselle Urheiluhieroja Anne Miettinen.

Anne Miettinen

Urheiluhieroja, Hierojaanne.fi

"Kotisivut ovat olleet menestys. Yhteydenottoja on tullut todella paljon! Nyt joutuu jo "eioota" myymään, mikä on yrittäjän kannalta erittäin hyvä juttu."

Kotisivut yritykselle Koulutus Pohjola.

Päivi Pohjola

Yrittäjä, Koulutus Pohjola

"Olen erittäin tyytyväinen työhönne! Uudistuneet kotisivuni näyttävät nyt todella hyviltä ja olen saanut niistä ystäviltäni poikkeuksetta positiivista palautetta. Sisällön muokkaus sujuu vaivattomasti ja voinhan aina tarvittaessa luottaa apuunne, jos jokin muutos ei itsellä luonnistu."

Kotisivut yritykselle Oulun PintaPalvelu.

Aapo Aunio

Yrittäjä, Oulun PintaPalvelu Oy

"Näyttää kyllä todella hyvältä?? Älyttömän hyvät sivut. Teidän työ näyttää erinomaiselta."

Kuvien hakukoneoptimointi ja optimointi

Kuvien hakukoneoptimointi ja optimointi

Kuvien hakukoneoptimointi ja koon optimointi on tärkeää kotisivuja ajatellen. Jos haluat lukea tietoa myös muusta hakukoneoptimoinnista, tee se tästä linkistä. Kuvat ovat laajalti yleishyödyllisessä käytössä ympäri verkkoa. Ne eivät ole enää pelkästään muistoja, joita...

lue lisää
Hyödylliset kuvapankit

Hyödylliset kuvapankit

Kuvapankit ovat monipuolisesti hyödylliset monelle taholle. Niistä löytyvistä kuvista on apua sosiaalisen median julkaisuissa, markkinoinnissa, blogissa ja muissa projekteissa, joissa tarvitaan huomiota herättäviä hyvänlaatuisia kuvia. Kotisivujen yksi tärkeimmistä...

lue lisää
Millaiset kotisivut yritykselle?

Millaiset kotisivut yritykselle?

Kotisivuja on verkossa monenlaisia ja jokaisella on oma tehtävänsä edustaa sisältämäänsä asiaa. Yrityksen kotisivut täytyvät esimerkiksi sisältää sellaista tietoa mitä potentiaalinen asiakas voi hakea. Myös tietoa, jota nykyinen asiakas voi hakea. Kotisivut siis...

lue lisää
Mitä WordPress kotisivut maksaa?

WordPress kotisivujen hintaan vaikuttaa kotisivujen laajuus ja tekniset ominaisuudet. Yksinkertaisimmat kotisivut, kuten suojavari.fi maksaa alkaen 500 €, kun taas laajemma kotisivut voivat maksaa useita tuhansia euroja.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Kotisivut yritykselle logo, Kotisivusi fi tekee kotisivut yrityksille ympäri Suomen, Oulu Helsinki Turku Joensuu Kuopio Tampere Jyväskylä Rovaniemi.

Asiakaspalvelu ja myynti

Joona Tuomivaara

+358 40 5902072

Kotisivut yritykselle tekee Joona Tuomivaara

    Vuotta kokemusta

    Kotisivujen hinta alkaen

    Tehtyjä kotisivuja