WordPress kotisivut yritykselle

Miksi valitset yritykselle WordPress kotisivut?

Wordpress kotisivut yritykselle.

WordPress + hakukoneoptimointi

WordPress alustalle tehdyt kotisivut on mahdollista optimoida hakukoneita ajatelle. WordPress ei automaattisesti optimoidu hakukoneille. Kun sivuston tekijä on tietoinen optimoinnista, niin oikeilla toimenpiteillä WordPress-sivusto saadaan helposti hakukoneystävälliseksi.

 Responsiivisuus Kotisivuilla

Mobiilioptimointi on tärkeä osa yrityksen kotisivuja, sillä jo yli 65% kaikesta internetselailusta tapahtuu mobiililaitteella. Mobiililaitteella tarkoitetaan älypuhelimia ja tabletteja. On siis tärkeää että yrityksen kotisivut responsoituvat niin puhelimelle, tabletille kuin eri kokoisille tietokoneille. Teemme wordpress kotisivuja yrityksille aina responsiivisena kaikille laitteille.

Maailman Suosituin alusta kotisivuille

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin alusta verkkosivustolle, tilastojen mukaan 35% kaikista kotisivuista ympäri maailman on tehty WordPress -alustalle. Sisällönhallintajärjestelmien osalta WordPress hallitsee yli 60% markkinoista. WordPress jatkaa yhä kasvuaan, esimerkiksi kaikkien kotisivujen osuus vuonna 2018 oli 32% ja 2019 vastaava luku oli 35%

WordPressin monipuolisuus

WordPress kotisivut soveltuu monenlaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Tarvitsee yritys sitten sähköisen käyntikortin, kotisivut, uutissivuston, portfolion, tai verkkokaupan, niin se on mahdollista WordPressillä. Erilaisten teemojen ja lisäosien avulla voidaan rakentaa juuri yrityksesi näköiset kotisivut.

WordPress Kotisivut – hinta

WordPress kotisivujen hintaan vaikuttaa sivuston koko ja sivustokohtaiset ominaisuudet. WordPress kotisivujen hinta vaihtelee paljon esimerkiksi sivujen määrän ja teknisten ominaisuuksien takia. Hakukoneoptimointi on lähes aina tärkeä osa kotisivuja, ja sen laajuus ja tavoitteet vaikuttavat kotisivujen hintaan. WordPress kotisivujen hinta on 500-3000€.

Teemat ja lisäosat

WordPressin suosio on saanut monet alan ammattilaiset tekemään teemoja ja lisäosia alustalle. Teemoilla määritellään sivupohjaa ja miltä sivuston runko näyttää. WordPressin tuhannet lisäosat mahdollistavat uusia ominaisuuksia yrityksesi kotisivuille, kuten sähköpostilistan, yhteydenottolomakkeen, verkkokaupan, chat-ikkunan, tai hakukoneoptimointia. Teemoilla ja lisäosilla saadaan aikaan toimivat WordPress kotisivut yritykselle.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Kotisivut yritykselle logo, Kotisivusi fi tekee kotisivut yrityksille ympäri Suomen, Oulu Helsinki Turku Joensuu Kuopio Tampere Jyväskylä Rovaniemi.

Asiakaspalvelu ja myynti

Joona Tuomivaara

+358 40 5902072

Kotisivut yritykselle tekee Joona Tuomivaara

    Vuotta kokemusta

    Toteutettua kotisivuprojektia

    Kotisivujen hinta alkaen

    Tehtyjä kotisivuja