WordPress kotisivut yritykselle

Miksi valitset yritykselle WordPress kotisivut?

Tällä sivulla kerrotaan miksi valita yritykselle kotisivut, jotka on tehty wordpress alustalle.

WordPress + hakukoneoptimointi

WordPress alustalle tehdyt kotisivut on mahdollista optimoida hakukoneita ajatelle. WordPress ei automaattisesti optimoidu hakukoneille. Kun sivuston tekijä on tietoinen optimoinnista, niin toimenpiteillä WordPress-sivusto saadaan helposti hakukoneystävälliseksi.

WordPressin monipuolisuus

WordPress soveltuu monenlaisiin kotisivuihin. Tarvitsee yritys sitten sähköisen käyntikortin, ison sivuston, uutissivuston, portfolion, tai vaikka verkkokaupan, niin se on mahdollista wordpressillä. Erilaisten teemojen ja lisäosien avulla voidaan rakentaa juuri yrityksesi näköiset kotisivut.

WordPress – Suosituin alusta kotisivuille

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin alusta verkkosivustolle, tilastojen mukaan 35% kaikista kotisivuista ympäri maailman on tehty WordPress -alustalle. Sisällönhallintajärjestelmien osalta WordPress hallitsee yli 60% markkinoista. WordPress jatkaa yhä kasvuaan, esimerkiksi kaikkien kotisivujen osuus vuonna 2018 oli 32% ja 2019 vastaava luku oli 35%

Teemat ja lisäosat WordPressiin

WordPressin suosio on saanut monet alan ammattilaiset tekemään teemoja ja lisäosia alustalle. Teemoilla määritellään sivupohjaa ja miltä sivuston runko näyttää. WordPressin tuhanne lisäosat mahdollistavat uusia ominaisuuksia yriytksesi kotisivuille, kuten sähköpostilistan, yhteydenottolomakkeen, verkkokaupan, keskusteluikkunan, tai hakukoneoptimointia.

Responsiivisuus WordPress -sivustolla

Mobiilioptimointi on tärkeä osa yrityksen kotisivuja, sillä jo yli 65% kaikesta internetselailusta tapahtuu mobiililaitteella. Mobiililaitteella tarkoitetaan älypuhelimia ja tabletteja. On siis tärkeää että yrityksen kotisivut responsoituvat niin puhelimelle, tabletille kuin eri kokoisille tietokoneille. Valmistamme kotisivut aina responsiiviseksi kaikille laitteille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Asiakaspalvelu ja myynti

Joona Tuomivaara

+358 40 5902072

11 + 15 =

Toimintamallimme

1. Sovimme ajan maksuttomalle tapaamiselle tai verkkopalaverille.

2. Tapaamisessa kartoitamme teidän yrityksenne kotisivujen tilanteen ja tarpeen.

3. Kerromme uusien kotisivujen eri ominaisuuksista, mahdollisuuksista ja tuomme esille myös omat ideamme teidän tarpeisiin.

4. Laskemme tarjouksen kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tarvittaessa teemme tarjouksen myös webhotellista, logosuunnittelusta tai valokuvauksesta.

5. Toteutamme kotisivut joustavasti teidän toiveiden mukaan, ottaen myös huomioon esimerkiksi hakukoneoptimoinnin ja mobiilikäyttäjät.

6. Muokkaamme kotisivujen sisältöä ja ulkoasua kunnes olet niihin täysin tyytyväinen.

7. Lähetämme sinulle laskun ja ohjeet kotisivun omatoimiseen muokkaamiseen ja päivittämiseen. Saatavilla on kirjallisia ja video-ohjeita sivujen muokkaamiseen.

Share This